Kliknutím na “Prijať” súhlasíte s ukladaním cookies na vašom zariadení za účelom zlepšenia navigácie webu, analýzy používania stránky a za účelom zlepšenia marketingu. Pre viac informácií o pravidlách ochrany osobných údajov kliknite na Pravidlá ochrany osobných údajov.

Poskytli sme služby spoločnosti Grid PARITY AG

Novinky

Tlačové oznámenie

Sme hrdí na to, že vám môžeme oznámiť, že sme slúžili ako dodávateľ projektovej ready-made akciovej spoločnosti pre  nemeckú spoločnosť GRID PARITY AG. Spoločnosť GRID PARITY AG je nemecká spoločnosť zameraná na výrobu fotovoltaických článkov. Naše služby predaja ready-made akciovej spoločnosti sme GRID PARITY AG poskytli v súvislosti s novým projektom výrobnej haly ich dcérskej spoločnosti AGORA Solar a.s. vo Vranove nad Topľov, kde sa AGORA Solar a.s. chystá preinvestovať približne 3,5 mil €.

Výroba spoločnosti Agora Solar a.s. vo Vranove nad Topľou

Výrobcovi fotovoltických panelov, košickej spoločnosti Agora Solar schválili vo štvrtok prenájom priemyselnej haly vranovskí mestskí poslanci.

“Hľadali sme vhodnú lokalitu v Európe, prihliadajúc na náklady na ľudské zdroje. Mali sme vytypované tri lokality – Vranov nad Topľou, Brno a jednu lokalitu v Nemecku. Podarilo sa mi presvedčiť akcionárov, že to bude najlepšia lokalita. Začneme s jednozmennou prevádzkou, v druhej polovici roka 2023 máme naplánovanú dvojzmennú prevádzku na päť dní v týždni a následne budeme plynule prechádzať na štvorzmennú prevádzku. Budeme vyrábať koncový produkt, ktorý predpokladáme, že bude v značnej miere expedovaný do západnej Európy,” uviedol predseda predstavenstva Agora Solar Marek Šeba.

Ako povedal, celková plánovaná investícia je 3,5 milióna eur, z toho do 2,5 milióna pôjde do technológie a milión eur je do výstavby skladovej haly, ktorú je potrebné postaviť. S výrobou plánujú začať v novembri.

Video – Agora Solar a.s. bude vyrábať fotovoltaické panely:

zdroje: tasr / www.gridparityag.com

Zdieľať tento článok:

Playful Linkedin Icon
Playful Mail Icon

Projektová akciová spoločnosť a.s.

Ready-made a.s.
BLOG

Novinky na blogu

Viac článkov

Napíšte nám správu.

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Bližie informáci o spracovaní osobných údajov nájdete tu.

Ďakujem Vám, správu ste úspešne odoslali! Budeme Vás v krátkom čase kontaktovať.
Ups, niečo sa pokazilo. Skontrolujte či ste vyplnili všetky polia a odošlite formulár ešte raz. Ďakujeme !