Kliknutím na “Prijať” súhlasíte s ukladaním cookies na vašom zariadení za účelom zlepšenia navigácie webu, analýzy používania stránky a za účelom zlepšenia marketingu. Pre viac informácií o pravidlách ochrany osobných údajov kliknite na Pravidlá ochrany osobných údajov.

Poskytli sme služby spoločnosti Immocap, a.s.

Novinky

Tlačové oznámenie

Sme hrdí na to, že vám môžeme oznámiť, že naša spoločnosť slúžila ako dodávateľ projektovej ready-made s.r.o. spoločnosti registrovanej na DPH pre významnú developerskú spoločnosť IMMOCAP, a.s.

Naše služby predaja ready-made s.r.o. spoločnosti sme spoločnosti IMMOCAP poskytli v súvislosti s projektom nového ISTROPOLISU. Dlhodobo chátrajúci areál Domu odborov Istropolis premieňa na multifunkčný priestor pre ľudí. Srdcom a dominantou projektu bude kultúrno-kongresové centrum, ktoré spolu s veľkorysým verejným priestorom vytvorí základ novej vitálnej štvrte. Táto štvrť plná zelene poskytne kvalitný priestor na bývanie, prácu, kultúru a trávenie voľného času. Zážitok z pobytu umocnia aj vysoko kvalitné verejné priestory a tri nové námestia.

GALÉRIA:

Záväzné stanoviská k investičnej činnosti.

Projekt nového Istropolisu získal záväzné stanoviská k investičnej činnosti od Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy. Developer plánuje, že výstavbu projektu zaháji v druhej polovici roka 2024. Záväzné stanoviská sa týkajú technickej infraštruktúry a dopravných riešení, ako aj samotných budov prvej fázy projektu. Konkrétne ide o priestory pre bývanie, prácu a samozrejme aj kultúrno-spoločenskú sálu.

Na príprave nového Istropolisu pracujeme viac ako päť rokov, preto máme v Immocape obrovskú radosť z tohto dôležitého míľniku v rámci povoľovacieho procesu. Rád by som vyjadril poďakovanie nášmu šéfovi developmentu Jakubovi Gossányimu, development manažérovi Tomášovi Juríčkovi ako aj celému tímu, ktorý tento košatý proces zdarne vedie. Projekt nového Istropolisu je našou vlajkovou loďou a Bratislave prinesie novú zónu plnú života, modernú architektúru, kvalitné priestory pre prácu aj bývanie ale najmä špičkový verejný priestor a kultúrno-spoločenskú sálu, ktorá v meste dodnes chýba,” povedal Martin Šramko, CEO spoločnosti Immocap.

Zdroj: www.immocap.sk

Zdieľať tento článok:

Playful Linkedin Icon
Playful Mail Icon

Ready-made s.r.o. platiteľ DPH.

Ponuka ready-made s.r.o.
BLOG

Novinky na blogu

Viac článkov

Napíšte nám správu.

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Bližie informáci o spracovaní osobných údajov nájdete tu.

Ďakujem Vám, správu ste úspešne odoslali! Budeme Vás v krátkom čase kontaktovať.
Ups, niečo sa pokazilo. Skontrolujte či ste vyplnili všetky polia a odošlite formulár ešte raz. Ďakujeme !