Kliknutím na “Prijať” súhlasíte s ukladaním cookies na vašom zariadení za účelom zlepšenia navigácie webu, analýzy používania stránky a za účelom zlepšenia marketingu. Pre viac informácií o pravidlách ochrany osobných údajov kliknite na Pravidlá ochrany osobných údajov.

Poskytli sme služby spoločnosti SANAGRO a.s.

Novinky

Tlačové oznámenie

Sme hrdí na to, že vám môžeme oznámiť, že sme slúžili ako dodávateľ projektovej ready-made akciovej spoločnosti pre významnú agrofirmu, spoločnosť SANAGRO a.s., ktorú vlastní správcovská spoločnosť Sandberg Capital. Naše služby predaja ready-made akciovej spoločnosti sme spoločnosti SANAGRO poskytli v súvislosti s novým projektom výstavby ďalšej chovnej haly a výbehu určeného na chov sliepok a produkciu vajec z voľného výbehu.

Konvenčnú produkciu plánujeme rozbehnúť na prelome rokov 2022 a 2023. Budeme chovať do 37-tisíc nosníc, a mesačne máme v pláne vyprodukovať 1 milión vajec,“ dopĺňa Ing. Tomáš Kohút – generálny riaditeľ skupiny SANAGRO.

Spoločnosť čerpá zo skúsenosti s mini chovom 250 sliepok vo voľnom výbehu v Sobotišti. Farmu rozbehli pred dvoma rokmi a predaj vajíčok koncovým spotrebiteľom bol úspešný.

„Samotnú výstavbu novej haly a výbehu pre nosnice vnímame ako príležitosť, ktorá dopĺňa naše snahy zásobovať spotrebiteľov kvalitnými slovenskými potravinami,“ uzatvára T. Kohút.

Spoločnosť SANAGRO v posledných rokoch investovala do viacerých fariem na Slovensku. Rozbehli aj poľnohospodársku výrobu – pestujú cibuľu, zemiaky, mrkvu, ale aj cukrovú repu. Vstúpili aj do farmy na Liptove, ktorá produkuje mliečne výrobky. Aktuálne majú 11 fariem, zamestnávajú 300 ľudí a hospodária na viac ako 19-tisícoch hektároch pôdy. Na trhu pôsobia od roku 2012.

Zdroj: www.sanagro.sk

Zdieľať tento článok:

Playful Linkedin Icon
Playful Mail Icon

Ready-made akciové spoločnosti

Ponuka ready-made a.s.
BLOG

Novinky na blogu

Viac článkov

Napíšte nám správu.

Údaje, ktoré zadáte do tohto formulára spracúvame iba za účelom vybavenia Vašej konkrétnej požiadavky. Bližie informáci o spracovaní osobných údajov nájdete tu.

Ďakujem Vám, správu ste úspešne odoslali! Budeme Vás v krátkom čase kontaktovať.
Ups, niečo sa pokazilo. Skontrolujte či ste vyplnili všetky polia a odošlite formulár ešte raz. Ďakujeme !